Despre noi

Agentia CIRCUITE AMADEUS ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali sau grupuri cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii.

Ne adresam tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si in strainatate. Profesionalismul de care da dovada personalul nostru, cunostintele acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes a  programelor turistice pe care le promovam.

Departamentele de turism intern si extern asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni  atat in tara cat si in strainatate, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe ce integreaza transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuselor  cu cazari, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, transferuri etc;
Va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a va indeplini visele calatorind in cele mai diferite destinatii.

Activitatea societatii este in continua dezvoltare diversificand gama serviciilor turistice oferite atat in tara cat si in strainatate. Activitatea companiei se desfasoara prin intermediul departamentelor specializate: turism intern, incoming, outgoing si ticketing.

Prin Departamentele sale specializate, CIRCUITE AMADEUS va ofera servicii complete, la standarde de calitate internationale:
– turism intern si international, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clientilor, individual sau de grup;
– rezervari la hoteluri si pensiuni in tara si strainatate;
– programe de week-end
– inchirieri autocare si microbuse; vanzari bilete autocar pentru diferite destinatii europene, rent a car;
– vanzari bilete avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana care opereaza in Romania;
– organizari de conferinte, simpozioane si targuri in tara si strainatate;
– bilete de odihna si tratament in zone montane si balneare din tara si strainatate; agroturism;
– asigurari medicale de calatorie.
– la cerere se organizeaza programe speciale culturale si religioase atat in tara , cat si in strainatate
– pachete turistice complexe, sub forma de sejururi sau circuite, care integreaza cazari, mese, transport aerian sau terestru cu autocare, respectiv microbuse, transferuri
– turism specializat: golf, pescuit, safari, luna de miere, exotice, croaziere etc;

Pentru toate acestea, echipa CIRCUITE AMADEUS se afla permanent la dispozitia Dumneavoastra.

Agentia de turism CIRCUITE AMADEUS are ca obiectiv consilierea clientilor in vederea alegerii sejurului potrivit precum si furnizarea de solutii optime din punct de vedere al calitatii serviciilor la un pret avantajos, precum si satisfacerea cerintelor turistilor prin dezvoltarea unor relatii de durata, bazate pe incredere, cu clientii nostri, atat persoane fizice, cat si companii.

Scopul nostru este asigurarea de servicii turistice de cea mai buna calitate din punct de vedere al eficientei, standardelor profesionale si excelentei in activitatea de turism.

Compania noastra are  o echipa cu experienta pregatita sa faca fata oricaror cereri de servicii turistice din partea clientilor nostri.

Declaratia noastra de intentie este angajamentul nostru pentru excelenta, creativitate si integritate.
Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca acesta sa fie primul pas catre o relatie de lunga durata de care suntem siguri ca vor beneficia ambele parti.

In cazul in care aceste randuri au reusit sa va capteze macar curiozitatea de a ne testa posibilitatile, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pe care vom face tot posibilul sa le solutionam cu succes!

Confidentialitatea datelor

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.circuiteomnia.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de CIRCUITE AMADEUS marca inregistrata SC CIRCUITE AMADEUS S.R.L  in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele

  

  1. Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.circuiteomnia.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea CIRCUITE AMADEUS  marca inregistrata SC CIRCUITE AMADEUS S.R.L sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, de catre  SC CIRCUITE AMADEUS S.R.L..  Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii.

Sunteti obligat (obligata) sa furnizati unele din aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate explicit in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dumneavoastra determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt communicate numai urmatorilor destinatari: angajati si anumiti colaboratori ai SC CIRCUITE AMADEUS S.R.L., care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, in functiile de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la CIRCUITE AMADEUS marca inregistrata SC CIRCUITE AMADEUS S.R.L, Str. REPUBLICII NR 15 WINMARKT- PLOIESTI. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Agentia de Turism CIRCUITE AMADEUS
Telefon 0344807440 / 0721 316 436