NOU! SUA – Circuit Florida cu sejur la Miami Beach Transport avion KLM/AIR FRANCE | 10 zile| de la 1.399 Euro Miami–Centrul Spatial Kennedy-Orlando–Fort Myers–Everglades–Key West–Miami Beach

NOU! SUA – Circuit Florida cu sejur la Miami Beach Transport avion KLM/AIR FRANCE | 10 zile| de la 1.399 Euro Miami–Centrul Spatial Kennedy-Orlando–Fort Myers–Everglades–Key West–Miami Beach

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI – AMSTERDAM/PARIS –  MIAMI

Pentru plecarea din 19.01: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Miami, via Amsterdam. Decolare la ora 06:00 si aterizare la Amsterdam la ora locala 08:05. Decolare spre Miami cu zborul KL627 la 09:55 si sosire la Miami la ora locala 14:15.

 

Pentru plecarea din 04.03: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Miami, via Paris. Decolare la ora 06:05 si aterizare la Paris la ora locala 08:30. Decolare spre Miami cu zborul AF090 la ora 10:10 si sosire la Miami la ora locala 14:10.

 

Dupa efectuarea formalitatilor de intrare in S.U.A., transfer la hotel si cazare. Timp liber pentru acomodare la fusul orar sau va sugeram o sesiune de shopping la mall-ul Aventura Commons situat in apropiere de hotel. Cazare la hotel Aloft Miami Aventura 3* sau similar Miami.

 

Ziua 2 | MIAMI – CENTRUL SPATIAL KENNEDY – ORLANDO

Mic dejun. Plecare spre Orlando. Pe drum ne vom opri la sediul central al programului spatial american, Centrul Spatial Kennedy – un complex imens, ale carui facilitati impresionante includ: Space Shuttle Atlantis – zona de asamblare a navetei Atlantis, Shuttle Launch Experience – prezentari multimedia privind lansarea, expozitie de nave spatiale si, nu in ultimul rand, proiectiile incredibile ale celor doua cinematografe IMAX….. pe scurt: O vizita unica! Ne continuam apoi drumul si sosim in Orlando, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local pentru a descoperi atractiile celebrei Theme Park Capital of the World” – Capitala Mondiala a Parcurilor Tematice. Cazare la hotel Rosen Inn@Pointe 3* sau similar Orlando.

 

Ziua 3 | UNIVERSAL STUDIOS ORLANDO

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, program de vizitare a Universal Orlando “2-parks 1-day park to park ticket“ (Biletul permite intrarea la parcurile tematice Universal Studios Florida si Universal Islands of Adventure theme park in aceeasi zi). Veti avea ocazia sa intrati in fascinanta lume a lui „Harry Potter”, sa participati la batalia pentru salvarea Pamantului din „Transformers” sau… de ce nu…sa va alaturati simpaticilor minioni din „Despicable Me (Sunt un mic ticalos)”; si asta nu e tot …multe alte platouri de filmare si zone de aventura va asteapta in aceasta zi daca doriti sa va relaxati in mod activ! Cazare la hotel Rosen Inn@Pointe 3* sau similar Orlando.

 

Ziua 4 | ORLANDO – FORT MYERS

Mic dejun. Plecare spre Fort Myers. Inainte de a ajunge la Fort Myers vom face o scurta oprire in Sarasota, un orasel pitoresc situat pe tarmul Golfului Mexic, la sud de Tampa. Continuam apoi drumul catre Fort Myers unde vom face o intoarcere in timp prin vizita la Edison & Ford Winter Estates, casa bine conservata a marelui inventator Thomas Edison si a constructorului de masini Henry Ford. Mai mult decat a fi o evadare de iarna, imobilul din Fort Myers a gazduit de asemenea un laborator masiv si o gradina extinsa. Aici in Florida Edison avea plante aduse din intreaga lume pentru a cauta materiale pentru inventiile sale, un filament pentru becurile sale si lucruri precum cauciucul pentru anvelope. Cazare la hotel Residence Inn Ft. Myers/Sanibel 3* sau similar Fort Myers.

Related image

 

Ziua 5 | FORT MYERS – EVERGLADES – KEY WEST

Mic dejun. Plecare spre Parcul National Everglades,  o rezervație vasta si linistita si unul dintre cele mai cunoscute parcuri  naturale ale țarii. Vom face aici o plimbare cu hidroglisorul in Everglades (aprox. 30 min) pentru a vedea acest ecosistem mereu in schimbare care a evoluat printr-o combinatie unica de clima, vegetatie si fauna salbatica si a carui atractie principala o reprezinta aligatorii. Nici o vacanta in Florida nu este completa fara o vizita la Key West asa ca plecam intr-acolo pe una din cele mai spectaculoase rute automobilistice din S.U.A., ce trece practic deasupra oceanului si a numeroaselor insulite cunoscute sub numele de Florida Keys. Situat mai aproape de Cuba decat de Miami, Key West este cel mai sudic paradis subtropical din Florida, o confluenta unica a istoriei, a climei, a frumuseții naturale, a diversitații culturale, a arhitecturii și a fascinantiei romantice. Turul de oras cu ghid local ne va introduce in atmosfera unica a acestui oras-insula cu patrimoniu de inspiratie din Bahamas si Cuba, definit atat de simplu prin sintagma “Close To Perfect, Far From Normal” (“Aproape de perfectiune, departe de normalitate”). Cazare la hotel Fairfield Inn & Suites 3* sau similar Key West.

 

Ziua 6 | KEY WEST – MIAMI

Mic dejun. Traversam din nou Florida Keys pentru a ajunge la Miami, una dintre cele mai celebre destinatii turistice din lume ce ofera atractii pentru toata lumea: viata de noapte trendy din South Beach (infrumusetata de districtul Art Deco); agitatia din Calle Ocho si energia extrema din Little Havana; somptuoasele hoteluri din Miami Beach si refugiile istorice din Coral Gables; oportunitatile de shopping, aparent fara sfarsit, din mall-uri moderne si intinse pana la linistea si atentia personala oferita de boutique-urile de familie din Coconut Grove; farmecul pescuitului, golfului si tenisului; fotbal de Liga I, baschet, hockey si baseball; show-uri nautice si de masini; festivaluri extravagante de arta culinara si vin….. Miami ofera toate acestea si mult mai multe. Exploram “The Magic City” intr-un tur de oras de ½ zi cu ghid local: Coconut Grove, Bayside Market, Art Deco Quarter si Little Havana – cartierul unde se vorbeste mai mult spaniola decat engleza si unde sunt cultivate obiceiurile si cultura sud-americane. Dupa revolutia din 1959 clasa bogata si mijlocie a Cubei a imigrat la Miami si l-a transformat intr-un centru turistic atractiv, distractiv, colorat, zgomotos. Transfer in Miami Beach pentru un binemeritat sejur. Cazare la hotel Washington Park 3* sau similar Miami Beach.

 

Zilele 7 & 8 | MIAMI BEACH

Image result for imagini miami florida

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Miami Beach care este tot ce ai auzit despre el, dar pe care trebuie sa-l vezi pentru tine, cu plajele sale, colectia de cladiri Art Deco din South Beach, restaurante, cafenele, spa-uri, plimbari cu bicicleta, tenis, golf si, bineinteles, viața de noapte care intotdeauna incheie o zi de concediu de neuitat. Cazare la hotel Washington Park 3* sau similar Miami Beach.

 

Ziua 9 | MIAMI – AMSTERDAM/PARIS

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Miami pentru imbarcare pe zborul de intoarcere in tara via Amsterdam/Paris astfel :

Pentru plecarea din 19.01: zborul KLM KL628 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 16:05.

 

Pentru plecarea din 04.03: zborul Air France AF099 cu destinatia Paris. Decolare la ora 17:40.

 

Ziua 10 | AMSTERDAM/PARIS – BUCURESTI

Pentru plecarea din 19.01: Aterizare la Amsterdam la 06:55 si imbarcare pe zborul KL1373 pentru Bucuresti cu decolare la ora 09:25. Aterizare la Bucuresti la ora 13:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Pentru plecarea din 04.03: Aterizare la Paris la ora 07:15 si imbarcare pe zborul AF1888 pentru Bucuresti cu decolare la ora 09:40. Aterizare la Bucuresti la ora 13:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Date de plecare: 19 Ianuarie, 04 Martie

 

Tarife:                                          calculate pentru un grup de minim 25 platitori

 • 599 Euro adult loc in camera dubla
 • 899 Euro copil 2-8.99 ani in camera cu 2 adulti (fara pat suplimentar)
 • 399 Euro adult loc in camera cu ocupare 3 persoane
 • 309 Euro adult loc in camera single

 

*Remarca! Majoritatea hotelurilor in SUA au 2 paturi in camera (un pat matrimonial pentru 2 persoane si un alt pat pentru cea de-a treia persoana).

 

Nota: In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere majora in raport cu USD (curs mai mic de 1,10 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Miami – Bucuresti, via Amsterdam/Paris, Compania KLM/Air France
 • Cazare 8 nopti cu mic dejun inclus astfel:
 • 1 noapte la Miami, hotel Aloft Miami Aventura 3* sau similar
 • 2 nopti la Orlando, hotel Rosen Inn@Pointe 3* sau similar
 • 1 noapte la Fort Myers, hotel Residence Inn Ft. Myers/Sanibel 3* sau similar
 • 1 noapte la Key West, hotel Fairfield Inn & Suites Key West 3* sau similar
 • 3 nopti la Miami Beach, hotel Washington Park 3* sau similar
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului
 • PACHET DE EXCURSII SI INTRARI  :
  • Vizita cu bilet de intrare inclus la Kennedy Space Center
  • Tur de oras Orlando
  • Vizite cu bilet de intrare incluse la Edison & Ford Winter Estates
  • Plimbare cu hidroglisorul in Everglades (aprox. 30 minute)
  • Tur de oras Key West
  • Tur de oras Miami
 • Ghizi locali conform programului
 • Insotitor roman de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport & combustibil: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
 • Taxa de viza: 160 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a bancii Transilvania
 • Taxa asistenta si procesare pentru viza: 15 Euro (se achita in agentie la inscriere)
 • Bacsis pentru soferi, ghizi locali: 10 USD/persoana/zi (sofer+ghid) – recomandat in SUA
 • Alte vizite decat cele mentionate in program
 • Excursiile optionale

 

Nota: Hotelurile din SUA nu sunt clasificate oficial pe stele. Pe baza dotarilor, a impresiilor turistilor dar si a inspectiei facute de tour operator, aceastea au fost incadrate de agentie la stelarea din program pentru o buna orientare a turistilor.

Micul dejun se serveste diferit de la un hotel la altul fiind tip portie la farfurie, continental sau bufet.

 

 

Important!

 • Pentru calatoria in SUA este necesar PASAPORTUL simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei cu viza aplicata.

 

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA

 

–           pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei  (exclus pasaport temporar)

–           1 fotografie color pe fond alb recenta (ultimele 6 luni) in format JPEG maxim 240KB (format tip SUA)

–           adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / talon de pensie in original din ultimele 6 luni / adeverinta de la unitatea scolara pentru elevi/studenti

–           copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)

–           in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil

–           extras de cont personal

–           copie carte de identitate

–           original si copie certificat casatorie, nastere, nastere ale copiilor, deces (dupa caz)

–           original si copie pasaport vechi (daca ati avut viza de SUA)

–           Pentru minorii cu varsta sub 16 ani neimpliniti, unul din parinti sau tutorele legal trebuie sa completeze si sa semneze formularul DS-160 în numele copilului. Toti solicitantii de viza cu varste sub 18 ani trebuie sa prezinte certificatul de nastere in original. Daca numai unul dintre parinti se prezinta la interviu, este necesara prezentarea unei procuri notariale din partea celuilalt parinte, prin care isi exprima acordul ca minorul sa efectueze calatoria in Statele Unite ale Americii sau o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in original, prin care este stabilita custodia minorului.

–           FORMULAR DS – 160  completat de catre turist

–           Taxa de viza – 160 USD echivalentul in lei se plateste personal la orice sucursala Banca Transilvaniei in baza chitantei eliberate de catre Ambasada SUA. Pentru emiterea chitantei va rugam sa accesati  http://ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp#options

–           Taxa de viza si procesare viza sunt non-rambursabile

–           prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)

–           Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

Nota!

 • In caz de refuz de viza cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare nu se percep penalizari. Recomandam ca inscrierile sa se faca in timp util astfel incat sa se obtina viza cu mai mult de 60 de zile inainte de data plecarii. ATENTIE: Pentru retragere dupa obtinerea vizei se aplica penalizare integrala!

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 • Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

 

 • TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA TRAVEL cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
 • Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
 • Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
 • Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
 • Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
 • Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
 • Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
 • Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta

DOCUMENTE DE CALATORIE

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
 • Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
 • Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90

zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)

 • Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
 • Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
 • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
 • Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
 • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *